Amenajarea Camerei Copilului Tau

De acum, camera copilului tău va fi mai inteligentă!

Va avea mai mult spațiu liber, un pat orientat corect pentru un somn liniștit, mobilier  pe care să îl utilizeze chiar el direct iar culorile utilizate vor fi adaptate personalității lui!

Camera copilului mic este universului lui propriu de învățare non-verbală, și dacă este gândită corect și adaptată nevoilor lui reale, poate constitui un fundament al educației sale. Maria Montessori scria: ”Copilul caută independenţa prin intermediul muncii; o independenţă a corpului şi a minţii. El vrea să dobândească o cunoaştere proprie lui, să aibă experienţa lumii şi să o perceapă prin propriile lui eforturi, fără ajutor. ”

Asta vrem să facem și noi pentru copilul tau 🙂

Ce beneficii va avea după amenajare:

 1. Îi conturează identitatea și apartenența la un spațiu numai al lui
 2. Se odihnește mai bine
 3. Se relaxează
 4. Se disciplinează
 5. Îl încurajează să viseze
 6. Îl determină să fie independent

Cum îndeplinim toate acestea?

 1. Concepem proiectul în jurul personalității copilului
 2. Poziționăm piesele de mobilier în funcție de spațiul existent, lumina naturală, cea artificială și orientarea față de punctele cardinale
 3. Folosim materiale naturale – vopseluri cu pigmenți naturali pentru pereți, lemn masiv pentru mobilier, țesături naturale pentru decorațiuni
 4. Plasăm corpuri de depozitare pentru obiectele uzuale la nivelul celui mic pentru a-l determina să le pună și să le ia singur de la vârste cât mai mici
 5. Personalizăm spațiul cu elemente care invită la experimentare și joacă

 

 • AYLIN CADIR
  I-am povestit Laurei de visele mele cu aceasta camera si am lasat-o sa faca ce vrea pornind de la asta. Ne-am consultat pana am ajuns la o varianta finala si apoi toata munca pentru camera, gasit furnizori, muncitori, indeplinit fantezii cu stele pe tavan; calcule, drumuri; tot, tot, tot ea s-a ocupat de tot. Este o camera pentru copii dar nu e copilaroasa, este o camera care le dezvolta imaginatia si le ofera libertate, este o camera care le dezvolta simtul estetic pentru ca este facuta cu bun gust si este sofisticata intr-un mod relaxat.
 • JEFF LEBESCH
  Although distance seemed as an impediment, we were happy to find such a professional team at arhitectulcopiilor by LAMstudio; their proposal made it to our shortlist and we will surely contact them again for our children projects here in Belgium!
  JEFF LEBESCH
  MANAGER, KINDERGARTEN IN BELGIUM
 • curioasă fiind, am tras cu ochiul la ce se întîmpla în sală, a fost atât de frumos prin simplitate, naturalețe și originalitate, încât mai vrem. Am văzut zâmbetul și încântarea de pe fața băiețelului meu... a putut fi liber la creativitate în felul lui, și a fost încântat (deși crede despre el că nu stie să deseneze și să fie creativ). cumva l-am văzut mai încrezător în forțele lui. Felicitări și succes!
  Carmen Livia
 • Maria P.
  Am fost încântată de participarea la atelierul ținut de Arhitectul Copiilor. Eu și fiica mea am făcut echipă grozavă împreună și în același timp am învățat mai multe despre casa bunicilor. Pentru copii noștrii, activitățile acestea sunt ca o gură de aer curat!
  Maria P.
 • Cristina Ianuszewicz în 24.02.2020 ArhitectulCopiilor se pare ca iubeste romaneste! Astazi, intr o zi cu multa iubire, a ales sa scrie despre proiectul nostru ce ii va face fericita copilaria lui Cezar.Un proiect minunat, ce ajuta copilul in perioada descoperirilor şi a explorării lumii înconjurătoare, a dezvoltării cognitive, a nivelului de cunoaştere şi înţelegere... Totul este minunat si da, este despre univers...universul lui Cezar!