Căsuța Luminată din Bradul de Crăciun la Constanța

Căsuța luminată din bradul de Crăciun

Atelier de arhitectură pentru copii și părinți

Vreau să mă înscriu la atelier

  • Maria P.
    Am fost încântată de participarea la atelierul ținut de Arhitectul Copiilor. Eu și fiica mea am făcut echipă grozavă împreună și în același timp am învățat mai multe despre casa bunicilor. Pentru copii noștrii, activitățile acestea sunt ca o gură de aer curat!
    Maria P.
  • curioasă fiind, am tras cu ochiul la ce se întîmpla în sală, a fost atât de frumos prin simplitate, naturalețe și originalitate, încât mai vrem. Am văzut zâmbetul și încântarea de pe fața băiețelului meu... a putut fi liber la creativitate în felul lui, și a fost încântat (deși crede despre el că nu stie să deseneze și să fie creativ). cumva l-am văzut mai încrezător în forțele lui. Felicitări și succes!
    Carmen Livia

Ce facem la atelier

  • Parcurgem în câteva minute, printr-o călătorie în timp, o prezentare a căsuțelor tradiționale romănești și a specificului lor. Copiii noștrii trebuie să iși cunoască originile.

  • Construim un obiect decorativ pentru bradul de Crăciun, folosind resurse minimale

  • În funcție de originea familiei, căsuța fiecărui participant va prelua un simbol ar specificului zonei respective. Poate fi un element arhitectural, o cusătură tradițională, o usă specifică sau chiar o culoare. De exemplu, pentru o familie originară din Moldova, căsuța luminată va avea un acoperiș în patru ape iar la exterior, culoarea albastră – „sineală” pentru a oferi casei aspect proaspăt.

  • Urmărim etape concrete în finalizarea proiectului, tot un atelier de arhitectură va fi 🙂

  • Lucrăm umăr la umăr cu părintele, construind o amintire frumoasă împreună

@adiyprojects.com

De ce să veniți la atelier?

Cel mai grozav lucru legat de atelierele acestea este faptul că învățăm atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt și fără efort. Recunosc, misiunea acestui atelier este de data aceasta în primul rând una de natură umană, aceea de a crea un moment de conectare părinte-copil și mai apoi desigur aceea de a strecura „mișelește”, în subconștientul copiilor noștrii, dragostea pentru țara noastră, pe care eu o consider minunată .

Hai să ne bucurăm de Crăciun altfel, acumulând amintiri și confecționându-ne propriile decorațiuni.

Pentru cine este atelierul?

Copii cu vârste între 6 și 10 ani și părinții lor.

Când este atelierul?

22 decembrie de la ora 11.00 în Constanța

Care este prețul?

Cost- 55 Lei

Unde se organizează

Centrul Pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regionala CONSTANȚA