Colțul copiilor în hoteluri celebre din întreaga lume

@erinhoover.co

Cum au ales niște hoteluri faimoase să atragă și familiile cu copii

Când vizitezi hotelurile de 4, 5 * din România, toate spațiile interioare din hotel sunt amenajate cu grijă, în așa fel încât oaspeții să se simtă minunat și astfel să revină mereu. Am observat însă, că atunci când vine vorba despre spațiul copiilor, cu mici excepții, lucrurile nu stau chiar la fel.

Când plecăm împreună cu copiii, noi alegem locația în funcție de facilitățile pentru cei mici, și cred că nu sunt singura. M-am gândit să cercetez un pic cum e și în altă parte, și am descoperit hoteluri care nu doar că s-au preocupat serios de acest capitol ci l-au folosit ca un reper important în atragerea clienților.

Double Tree, by Hilton

Lanțul Hotelier Hilton a ales să ofere o atenție deosebită amenajării colțului copiilor, oferind din anul 2018, un mediu foarte vesel și atrăgător pentru cei mici.  Au apelat la IKC,  spcialiști în amenajarea spațiilor interioare de joacă prin montarea diverselor panouri tematice și jocuri.

Westin Kids Club- Benington- Westin Hotels and Resorts

Plecând de la cei 6 stâlpi ai stării de bine, clubul propune un concept foarte atent conturat în jurul noțiunii de „aproape de natură” pentru a oferi micilor oaspeți un mediu potrivit în care vor mânca bine, se vor juca cu plăcere, se vor simți bine, se vor mișca bine și vor trage și un pui de somn bun. Per total, hotelul propune o obordare complexă în privința beneficiilor aduse de clubul pentru copii, promovând starea de bine în general alături de joacă sănătoasă și relaxare.

The Ritz Kids – The Ritz Carlton -SUA

După cum spune Jean-Michel Cousteau: “Toți copiii încep ca oameni de știință, întrebând mereu” De ce? Ce e aia? Cum funcționează? “Experiența Ritz Kids încurajează curiozitatea înnăscută prin introducerea celor mai tineri oaspeți atât în ​​minunile naturale, cât și în tradițiile culturale bogate ale stațiunii. Captivante și aventuroase, experiențele stațiunii oferă copiilor activități încântătoare pentru a-și cultiva interesul pentru frumusețea lumii în care trăim. Cu o colecție diversă de activități bazate pe cei patru piloni ai programului – apă, pământ, responsabilitatea pentru mediu și cultura – copiii sunt trecuți prin toate, de la recife și păduri de corali până la reciclare și sustenabilitate, povestiri, artă și chiar nutriție.

Hard Rock Hotel Bali

Copiii fericiți înseamnă vacanță fericită – cel puțin acesta este motto-ul hotelului din Bali. Aici, gazdele nu oferă doar un club al copiilor ci și camere amenajate special pentru aceștia.

Clubul pentru copii Roxity Kids Club este un paradis colorat al copiilor, unde micuții se pot juca liber, pot dansa și se pot distra de minune în paralel cu activitățile specifice adulților. În plus, există și clubul adolescenților, care oferă facilități sportive, spații de socializare, cluburi de muzică.

Hotel Le Bristol Paris

Hotel Le Bristol Paris este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris, dar în același timp și unul kids friendly – ceea ce este greu de găsit într-un oraș în care marea majoritate a hotelurilor se adresează cuplurilor tinere și îndrăgostite.

Clubul pentru copii este poziționat lângă zona de spa și oferă multe opțiuni pentru distracția celor mici.

Amenajarea spațiului destinat micilor oaspeți, este un efort minim al managementului hotelului dar rezultatele obținute aplicând o astfel de strategie sunt uimitoare. Copiii născuți în mileniul acesta sunt cu siguranță norocoși- și o dată cu ei și noi, părinții 🙂